Levering

Leveringstijden

*** DE WERKPLAATS IS OPEN ***

Onder normale omstandigheden worden bestellingen minstens 3 keer per week verzonden: maandag, woensdag en vrijdag.

De gemiddelde en INDICATIEVE levertijd tussen het moment dat je bestelling wordt verzonden en het moment dat je deze ontvangt is TWEE DAGEN (48 uur) voor de meeste Franse departementen. Deze tijd kan oplopen tot VIJF DAGEN voor verafgelegen departementen, zoals de Franse overzeese departementen en gebiedsdelen.

HOEVEEL:
De standaard levertijd is niet van toepassing op nabestellingen, die afhankelijk van het geval tot 5 weken kunnen duren.

LET OP:
Deze tijden worden gegeven als indicatie in het geval van normale werking door La Poste. Ze houden geen rekening met mogelijke vertragingen door vertragingen in de bezorging, stakingen, vervangende postbodes of problemen met de adressering.

OVER ADRESSEN:
CONTROLEER DAT UW NAAM OP UW BRIEFBUS STAAT EN DAT DE BRIEFBUS TOEGANKELIJK IS. IN HET GEVAL VAN EEN GERETOURNEERD ARTIKEL MET EEN ADRESFOUT, WORDT €4,90 IN REKENING GEBRACHT VOOR HET OPNIEUW VERZENDEN.

Leveringsmethode

Levering per aangetekende brief

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail ter bevestiging van de verzending met een trackingnummer dat je kunt gebruiken op de volgende website van De Post om de levering van je artikel te volgen:

VOLG MIJN PAKKET

Verzending per aangetekende brief

Je bestelling wordt verzonden per aangetekende brief R1 of R2, afhankelijk van de waarde van de inhoud, en wordt persoonlijk bij je bezorgd door de postbode.

Tarieven geldig op 01 juni 2022 :

Vanaf : 3,00 per aangetekende brief. Bijkomende portkosten volgens gewicht.

TOP